Ons prille begin...

Kampeergear is begonnen uit liefde voor het kamperen. Zelf zijn wij fanatieke kampeerders. Diep in de wildernis, of met vrienden op de camping om de hoek.

Zelf heb ik dus de nodige kampeerervaring, maar ik kwam er ook achter dat veel mensen wel naar de camping willen maar de spullen niet paraat hebben. Het is ook best een forse aanschaf. Zo ben ik op het idee van KampeerGear gekomen. Kampeergear is hartstikke jong, en doe ik naast mijn “gewone” baan als autobekleder.

Wij van KampeerGear vinden het belangrijk dat je de vrijheid hebt, om te gaan en staan waar je wilt. We regelen dus alle materialen, jij haalt het op, en neemt het mee waarheen je wilt. Zonnig Frankrijk, avontuurlijk IJsland, of de camping om de hoek, jij kiest.

KampeerGear kiest bewust voor materialen die lang meegaan, best wat comfort geven, en simpelweg goed zijn. De tent is met zijn vijf meter doorsnee lekker ruim. Hij is van zwaar en ademend katoen, maar hij is echt met gemak op te zetten. Wij doen het in minder dan een half uurtje.